Connectez-vous

Se connecter avec Facebook

ou

Vos identifiants sont incorrects.

Je me connecte Mot de passe oublié ?
Aucun compte Facebook n'est lié au site, veuillez vous inscrire.

Mot de passe oublié ?

×
Réinitialiser mon mot de passe
Nous vous enverrons un email pour la réinitialisation de votre mot de passe.
Aucun compte n'est lié à cet email.

Vous n’avez pas encore de compte ?
INSCRIVEZ-VOUS GRATUITEMENT.

S'inscrire à la newsletter
NL
Menu

Et/Ou

Et/Ou

>> Découvrez gratuitement à quel prix vous pouvez vendre votre voiture

>> Découvrez gratuitement à quel prix vous pouvez vendre votre voiture

Estimer

OCCASION / BMW In blauwe kleur slechts 135 st

N° de référence Moniteur : 6720847

Contactez le vendeur×
Vendeur professionnel
Peugeot - Park Motors nv
Lieu Steenweg op Gierle,383
2300 Turnhout
Tel. +32 14 889778
Localiser ce vendeur Occasions de ce vendeur Stock de ce vendeur

Tous les champs sont obligatoires

Envoyer le message
Malgré toute l’attention que nous portons au contenu de notre site, il nous est impossible de contrôler toutes les offres disponibles. Aussi, nous vous recommandons la plus grande prudence pour éviter les arnaques. N’achetez jamais une voiture sans l’avoir vue au préalable et, surtout, ne donnez aucun chèque ou ne versez jamais d’argent par mandat postal, même à titre d’acompte.

Voici quelques conseils pour éviter de se faire piéger lors de la recherche et fuir l'escroquerie.
Caractéristiques générales
Marque BMW
Modèle Z8
T.V.A récupérable Non
Nbre de propriétaires 2
Détails du véhicule
Couleur extérieure Bleu
Carburant Essence
Nombre de vitesses 6
Garnissage des sièges Cuir
Nbre de portes 2
Equipement et Options
Climatisation
Sièges électriques
ESP
Phares au Xenon
Données techniques
Cylindrée (cm3) 4941 cc

INFO 0475 702179
SPECIFICATIES BMW Z8 2000 :
Productiejaren: 2000-2003
Motor: 4.941 cc, V8, 400 pk, 500 Nm
Aandrijving: achterwielen, 6v handbak
Prestaties: 0-100 km/u in 4,7 s, top 250 km/u
Gewicht: 1.590 kg
Aantal gebouwd: 5.703 exemplaren waarvan slechts 135 in Topasblau
Specificaties en kenmerken

BMW Z8 achteraanzicht

In tegenstelling tot veel BMW-modellen bevond de enige Z8-badge zich aan de binnenkant van de auto en niet aan de achterkant
De Z8 had een geheel aluminium chassis en carrosserie en gebruikte een 4.941 cc 4,9 L; 301,5 cu in V8-motor met een vermogen van 400 pk 294 kW, 395 pk bij 6600 tpm en 500 N?m 369 lbf?ft koppel bij 3800 tpm. Deze motor, intern bekend als de S62 , werd gebouwd door BMW Motorsport en werd gedeeld met de E39 M5 sportsedan. De motor zit achter de vooras om de auto te voorzien van een 50/50 gewichtsverdeling. De fabriek claimde een acceleratietijd van 0-100 km / u 0-62 mph van 4,7 seconden; Het tijdschrift Motor Trend bereikte in 4,2 seconden 0-96 km / u 0-60 mph . Road & Track heeft de laterale grip van de auto gemeten op 0,92. Het tijdschrift Car and Driver testte de auto ook en ontdekte dat hij beter presteerde dan de moderne Ferrari 360 Modena, in drie belangrijke prestatiecategorieën: accelereren , weggedrag en remmen . Zoals bij de meeste BMW-automobielen werd de topsnelheid van de Z8 elektronisch begrensd op 250 km / h 155,4 mph met een begrensde topsnelheid van naar schatting 290 km / h 180 mph .

De Z8 gebruikte neon buitenverlichting, de achterlichten en richtingaanwijzers worden aangedreven door neonbuizen die een snellere activering bieden dan standaard gloeilampen en die naar verwachting de hele levensduur van het voertuig meegaan.

Elke auto werd geleverd met een bijpassende metalen hardtop met achterruitverwarming. In tegenstelling tot veel hedendaagse hardtops, die zijn voorzien om praktische in plaats van stilistische overwegingen, is de hardtop van de Z8 vanaf het begin ontworpen om de lijnen van de auto-styling aan te vullen.


Interieur
Om het interieur overzichtelijk te houden, werden een aantal functies geïntegreerd in multifunctionele bedieningselementen. Zo werden de elektrisch bediende ramen en spiegels bediend met één enkel instrument. Ook was het in het midden gemonteerde instrumentenpaneel iets naar de bestuurder gekanteld. De verplaatsing van meters naar het midden van het dashboard was bedoeld om een ??onbelemmerd zicht op de motorkap en de weg voor zich te bieden.

Om de Z8 bij verzamelaars te promoten en de speculatie in de media over het \"instant classic\" -potentieel van de auto te versterken, beloofde BMW dat er een voorraad van 50 jaar reserveonderdelen zou worden aangehouden om de Z8-vloot te ondersteunen. Vanwege het beperkte productievolume werden alle elementen van de auto met de hand geconstrueerd of afgewerkt, waardoor het belang van voortdurende ondersteuning van de fabrikant voor het type nog groter werd. Dankzij de prijs en het productieproces kon BMW geïnteresseerde kopers opties op maat bieden. Tijdens de vierjarige productie van BMW Individual, een divisie van BMW AG, werd een aanzienlijk aantal auto\'s met op maat gemaakte lak en interieurbehandelingen geproduceerd.
Productie
Het spaceframe van de Z8 werd geproduceerd in de fabriek in Dingolfing en de auto werd met de hand afgewerkt in München. In totaal zijn er 5.703 Z8\'s gebouwd: 3.160 voor de wereldmarkt en 2.543 voor de Noord-Amerikaanse markt.

In de populaire cultuur

De BMW Z8 was te zien in de James Bond-film The World Is Not Enough
De Z8 werd getoond als de auto van James Bond in de film The World Is Not Enough die in november 1999 werd uitgebracht, uit scènes die begin april 1999 waren opgenomen. Later verscheen hij weer in de James Bond-videogames 007 Racing en Agent Under Fire , waarvan de laatste te zien was. de auto op de hoes. De Z8 kan ook roekeloos in de steek worden gelaten in de videogame Need for Speed: Hot Pursuit 2 . Bovendien wordt de auto best

Les informations fournies le sont dans la ou les langue(s) choisie(s) par le vendeur

Signaler une fraude

Produpress décline toute responsabilité concernant l’exactitude des informations fournies.